Izvor: Tanjug
02.06.2022 u 22:19
0

NATO JE SVESTAN DA UKRAJINA GUBI? Sumnjiva izjava prvog čoveka NATO pakta posle sastanka sa predsednikom SAD Džozefom Bajdenom, evo šta je Stoltenberg izjavio!

NATO neće diktirati Ukrajini na koje uslove treba da pristane u pregovorima sa Rusijom“, rekao je generalni sekretar Severnoatlanske alijanse Jens Stoltenberg.

„Verujem političkom rukovodstvu u Ukrajini, ono treba da donese teške odluke. Mi ne treba da odlučujemo ili da imamo čvrsto mišljenje o tome šta Ukrajinci treba da prihvate, a šta ne. Treba da im pomognemo da ostvare svoje pravo na samoodbranu“, rekao je Stoltenberg u Vašingtonu posle razgovora sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom, prenela je agencija RIA Novosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema rečima generalnog sekretara, sukobi se uvek završavaju za pregovaračkim stolom.

TRAŽI SE REŠENJE Prvi čovek NATO pakta Jens Stoltenberg rešava spor Turske sa Finskom i Švedskom!

„Ipak, ono što se dešava za pregovaračkim stolom u velikoj meri zavisi od situacije na terenu, na bojnom polju. Moramo da pomognemo Ukrajincima kako bi postigli što bolji rezultat u ovom sukobu“, poručio je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter