Izvor: Tanjug
02.06.2022 u 22:32
0

OŠTRE REČI RUSKOG PREDSTAVNIKA U UN Međunarodni sud je čisto politički instrument, ni oni ni čitav Zapad ne mare za zločine kijevskog režima!

Stalni predstavnik Rusije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je da Međunarodni krivični sud (MKS) i Zapad ne mare za zločine kijevskog režima.

„Zapadu je potreban MKS kao čisto politički instrument. Ni MKS ni Zapad ne mare za brojne zločine kijevskog režima koji je došao na vlast kao rezultat krvavog državnog udara 2014. godine“, rekao je Nebenzja na sednici Saveta bezbednosti UN, prenosi agencija RIA Novosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, slučaj „nepoznatih snajperista“ koji su sistematski gađali i demonstrante Majdana i službenike bezbednosti pao je u zaborav.

NATO JE SVESTAN DA UKRAJINA GUBI? Sumnjiva izjava prvog čoveka NATO pakta posle sastanka sa predsednikom SAD Džozefom Bajdenom, evo šta je Stoltenberg izjavio!

„Sličan scenario je bio i u mnogim drugim “obojenim revolucijama“. Malo je verovatno da će se naše kolege danas setiti civila Donbasa, koje je ubila ukrajinska vojska tokom osam godina granatiranja i bombardovanja, a koji se nastavljaju i danas. Niko neće zahtevati da Kijev odgovara za to što su neonacisti spaljivali žive ljude u Domu sindikata u Odesi“, rekao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter