Izvor: BSC HAPPY
29.01.2023 u 08:26
0

„NATO SPREMAN DA SE DIREKTNO SUPROTSTAVI RUSIJI“: Bauer otkriva u čemu Rusi trenutno prednjače

Predsednik Vojnog komiteta NATO-a Rob Bauer rekao je da su SAD spremne za direktno suprotstavljanje sa Rusijom, ukoliko ruske snage pređu jasnu crvenu liniju. Vojni zvaničnik je istakao da NATO treba da bude bolje pripremljen jer trenutno Rusija ima vojnu inicijativu.

Predsednik Vojnog komiteta NATO-a Rob Bauer rekao je da je blok predvođen SAD spreman za direktnu konfrontaciju sa Rusijom.

Odgovarajući na pitanje o tome, on je rekao: Spremni smo.

Uz to, on je dodao da će NATO odgovoriti samo ako Rusija pređe crvenu liniju invazijom na jednu od zemalja članica NATO-a.

Predsedavajući Vojnog komiteta NATO admiral Rob Bauer izjavio je da je KFOR spreman da reaguje u slučju bilo kakvih incidenata ili narastajućih tenzija na KiM!

Vojni zvaničnik je istakao da NATO treba da bude bolje pripremljen jer trenutno Rusija ima vojnu inicijativu.

– Činjenica da vaš neprijatelj ima bolje oružje nije problem neprijatelja, to je vaš problem, rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pokrenuto je i pitanje uvođenja „ratne ekonomije, ali u mirnodopsko vreme“, međutim, Bauer je priznao da bi taj proces bio težak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter