Izvor: Telegraf
28.03.2022 u 22:03
0

NEĆU DA SE IZVINJAVAM! BAJDEN NASTAVIO BRUTALNO DA VREĐA PUTINA! Reči predsednika Amerike pune su GNEVA

Mnogima su njegovi komentari koje je izneo tokom boravka u Poljskoj delovali kao da poziva na promenu režima u Rusiji, međutim Bela kuća se kasnije oglasila i demantovala je ove tvrdnje.

Predsednik SAD Džo Bajden prvi put javno govori u medijima nakon što je naišao na brojne kritike zbog načina na koji je govorio o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Nisam ni tada, niti sada artikulišem promenu politike. Izražavao sam moralni gnev koji sam osećao i ne izvinjavam se. Uopšte nisam zabrinut da bi zbog mojih komentara moglo da dođe do eskalacije sukoba ili da će oni oslabiti NATO kao što neki tvrde – rekao je Bajden.

On je zatim dodao da je tim rečima samo želeo da iskaže svoje ogorčenje i da to ne znači da SAD menja svoju politiku.

– Mišljenje koje sam tada izneo zasnovano je na emocijama koje sam osetio tog dana zbog postupaka tog čoveka – rekao je predsednik.

Mnogima su njegovi komentari koje je izneo tokom boravka u Poljskoj delovali kao da poziva na promenu režima u Rusiji, međutim Bela kuća se kasnije oglasila i demantovala je ove tvrdnje.

Na pitanje da li je raspoložen da razgovara sa Putinom, Bajden je rekao da bi to zavisilo od teme razgovora.

Upitan da li će ova primedba podstaći negativan odgovor Putina, Bajden je rekao: „Nije me briga šta on misli… Uradiće ono što će da uradi„.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter