Izvor: Novosti
26.12.2023 u 22:55
0

„NEK TRUNU U PAKLU“: Tramp poslao Božićnu čestitku protivnicima, svet je ostao šokiran nakon njegovog poteza

Bivši predsednik SAD Donald Tramp u svojoj božićnoj poruci svojim protivnicima poručio je da „trunu u paklu“.

Tramp, koji je u trci za republikanskog kandidata na predsedničkim izborima, u nizu objava na društvenoj mreži Istina, na Badnji dan i Božić po gregorijanskom kalendaru, oštro je kritikovao aktuelnog predsednika SAD Džozefa Bajdena i specijalnog američkog tužioca Džeka Smita, koji je podigao optužnice protiv Trampa, u kojima ga tereti da je pokušao da poništi rezultate izbora 2020. i da je skrivao poverljiva dokumenta na Floridi.

U jednoj od svojih objava Tramp je poželeo srećan Božić svima, uključujući, kako je naveo, „jedinoj nadi pokvarenog Džoa Bajdena, poremećenom Džeku Smitu“.

TRAMP NAJAVIO REFORMU ZDRAVSTVENOG SISTEMA: LJudi će biti srećni, zameniću „Obamaker“ mnogo boljom alternativom

On je čestitao Božić „svetskim vođama, i dobrim i lošim“, ali od kojih „niko nije tako zao i ‘bolestan’ kao nasilnici koje imamo u našoj zemlji“ koji, kako je naveo, pokušavaju da unište „nekada velike SAD“ svojom politikom otvorenih granica, inflacijom, predajom Avganistana, „novom zelenom agendom“, visokim porezima, „buđenjem vojske, Rusija/Ukrajina, Izrael/Iran“ i „svim ludilom oko električnih automobila“.

– Neka trunu u paklu. Ponovo, srećan Božić – napisao je Tramp.

Tramp je, kritikujući Bajdena i Smita, izneo tvrdnje da su njegovi pokušaji da ostane na vlasti nakon izbora 2020. godine predstavljali „vitalnu odbranu američke demokratije“ i da su zato bili potpuno legalni.

U jednoj od svojih objava, Tramp je napisao da je njegova kampanja bila na meti špijuna.

– Špijunirali su moju kampanju, lagali Kongresu, izigrali FISA (Zakon o nadzoru stranih obaveštajnih službi), namestili predsedničke izbore, omogućili milonima ljudi, mnogima iz zatvora i mentalnih institucija, da preplave našu zemlju, zabrljali u Avganistanu, a nasilnici i nespretni Džoa Bajdena, poput poremećenog Džeka Smita, progone me na dosad neviđenom nivou u našoj zemlji??? To se zove mešanje u izbore. Srećan Božić! – napisao je Tramp na Badnje veče.

Tramp je na Božić optužio Bajdena da orkestrira mešanje u izbore aludirajući na 91 optužbu za krivična dela i četiri odvojena suđenja s kojima se suočava.

On je obećao svojim pristalicama „veliku i slavnu pobedu“ na predsedničkim izborima 2024. godine,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter