Izvor: Afera
27.12.2023 u 07:16
1

TAJ ČOVEK JE JEDNOSTAVNO GLUP, VEZE SA POLITIKOM NEMA: LUKAŠENKO opleo po BORELJU u svom STILU i poslao ULTIMATUM ZELENSKOM!

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko nazvao je „besmislicom“ reči predstavnika Evropske unije za spoljne poslove Žozepa Borela da će „Rusija napasti NATO“.

On je to rekao novinarima u Sankt Peterburgu.

„To je glupost. Taj čovek je jednostavno glup. On nema veze s politikom. Da je pametan, razmišljao bi kao domaćin: s Rusijom, neka nam bog pomogne, da rešimo ove probleme.

Da li stvarno želimo gomilati nove probleme? Svako normalan bi tako razmišljao. Mi, zar danas, želimo novi rat? Moramo se pozabaviti ovim problemom. Pogotovo sada, kada se situacija povoljno razvija. I ne samo za nas. Već i za njih, da ne izgube Ukrajinu. Mislim da je to tako“, rekao je Lukašenko.

On prognozira da će se sukob u Ukrajini završiti sledeće godine.

„Mislim da je to najveća šansa. Moramo nekako tešnje sarađivati s njima, da shvate da je to jedina šansa. Ako je ne iskoriste, biće potpuni slom. Sada to već dolazi do političara. Vojska vrši pritisak, vide šta se dešava. Verovatno ste primetili na konferenciji za štampu Zelenskog da počinje shvatati“, rekao je Lukašenko.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TAJ ČOVEK JE JEDNOSTAVNO GLUP, VEZE SA POLITIKOM NEMA: LUKAŠENKO opleo po BORELJU u svom STILU i poslao ULTIMATUM ZELENSKOM!”

  1. Podrska rusiji i belo rusiji I svima koji su za pravdu a posebno podrska madarskoj na iskrenoj borbi da dovede EU na stranu pravde ali oni jadni sami nemogu protiv fasista amerike engleske njemacke I hrvatske nazvane na zapadu croacija

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter