Izvor: Tanjug
23.07.2021 u 16:56
0

NEMAČKA O VIRUSU KORONA: Španija i Holandija visokorizične zemlje!

Nemačka vlada svrstala je Španiju i Holandiju kao zemlje sa veoma visokom incidencijom korona virusa, što znači da nevakcinisani putnici koji se vraćaju iz ovih zemalja moraju da idu u karantin bar pet dana.

VAŽNO:

UŽIVO! POČELE OLIMPIJSKE IGRE U TOKIJU: Sonja i Filip sa srpskom zastavom!

PERA KONJ DOLIJAO NAKON EMISIJE NA HAPPY TV (VIDEO)

TUŽILAC NENADIĆ: Optužnica protiv Belivukove grupe do petka!

NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ: Spremite se, vraćaju se TROPSKE VUĆINE!

Taj potez usledio je nakon što su brojne nemačke porodice tokom školskog raspusta otputovale na odmor u Španiju, ali i na Severno more u Holandiji, a mera će početi da važi od narednog utorka.

U Nemačkoj je protiv korona virusa vakcionisano skoro polovina stanovništva, međutim, svega dva odsto mladih ispod 18 godina, a koji su rizična kategorija je vakcinisano.

U Španiji je incidencija 624 na 100.000 stanovnika, a u Holandiji 670 na 100.000, za razliku od Nemačke u kojoj je incidencija 17.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter