Izvor: Sputnik Srbija
22.07.2022 u 16:56
0

NEMAČKI MINISTAR: Puštanje u rad gasovoda „Severni tok 2“ bi značilo kapitulaciju Evrope pred Rusijom!

Puštanje u rad gasovoda „Severni tok 2“ označilo bi kapitulaciju Evrope pred Rusijom, izjavio je za „ZDF“ nemački ministar ekonomije Robert Habek.

Prema njegovom mišljenju, takav korak postao bi simbol činjenice da je Moskva srušila evropske sankcije i ostvarila svoje ciljeve.

„To bi bilo kao podizanje bele zastave u Nemačkoj i Evropi. Ne možemo to da učinimo“, istakao je Habek.

GENERALNI DIREKTOR MEĐUNARODNE AGENCIJE ZA ATOMSKU ENERGIJU: Podržavamo dijalog sa Rusijom, dijalog treba voditi sa onim ko ima kontrolu nad nuklearnim objektima

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da Nemačka mora biti ekonomičnija u potrošnji energenata i naglasio da je potrebno naći alternativne dobavljače gasa.

Ranije je šef komiteta za energetiku i zaštitu klime pri Bundestagu Klaus Ernst apelovao da se počne sa pregovorima o pokretanju gasovoda „Severni tok 2“ kako bi se osigurale isporuke gasa u Nemačku.

Izgradnja gasovoda „Severni tok 2“ završena je 10. septembra 2021. godine i gasovod je u potpunosti spreman za rad. Ali, nakon početka specijalne operacije Rusije u Ukrajini, Berlin je zamrznuo procedure koje su povezane sa projektom i obustavio sertifikaciju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Reč je o povlačenju dokumenta iz Ministarstva, na osnovu kojeg je Federalna agencija za mreže vršila sertifikaciju operatora gasovoda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter