Izvor: Sputnjik
24.09.2022 u 13:02
0

NEMCI PRIZNALI! Ne možemo dozvoliti da ostanemo bez gasa iz Rusije

Nemačka ne može dozvoliti sebi da ostane bez gasa iz Rusije, stoga je neophodno da se obnovi ekonomska saradnja Moskve i Berlina nakon završetka sukoba u Ukrajini, rekao je premijer Saksonije Mihael Krečmer u intervjuu za medijsku grupu „Funke“.

NEMCI SVE VIŠE KUPUJU DRVO ZA GREJANJE: Cene se skoro udvostručile!

– Sada vidimo da ne možemo da odustanemo od ruskog gasa. I naše sankcije su, između ostalog, postale uzrok situacije sa deficitom. Svim silama moramo da pokušamo da okončamo sukob u Ukrajini, a zatim da ponovo započnemo ekonomsku saradnju sa Rusijom. Oružje treba utihnuti. Svetska zajednica treba da se zalaže za to da sukob bude rešen diplomatskim putem – rekao je nemački političar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je dodao, trenutni politički pravac Nemačke može dovesti do toga da nakon završetka sukoba u Ukrajini Berlin više ne bude u mogućnosti da ponovo kupuje gas od Moskve.

– Naš cilj treba da se sastoji u tome da ponovo kupujemo gas iz Rusije – rezimirao je Krečmer.

Ranije je šef mađarske diplomatije Peter Sijarto izjavio da niz evropskih država ne može preživeti zimu bez ruskog gasa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter