Izvor: Tanjug
06.04.2023 u 13:30
0

DRAMA U JAPANU: Nestao vojni helikopter sa 10 osoba!

Helikopter japanske vojske sa 10 osoba nestao je danas u vodama južne prefekture Okinave, naveli su obalska straža i drugi izvori.

Višenamenski helikopter UH-60 Japanskih kopnenih snaga za samoodbranu (GSDF) nestao je sa radara oko 16.40 časova, oko 18 kilometara severozapadno od aerodroma na ostrvu Mijako u prefekturi Okinava, saopštila je obalska straža, preneo je Kjodo.

Obalska straža je poslala četiri patrolna broda u obližnje vode u potragu za helikopterom.

„SRBIJU NEMILOSRDNO PRITISKAJU DA NAM POSTANE NEPRIJATELJ“: Peskov o teškoj poziciji Beograda!

Patrolni brodovi su opisali vremenske uslove kao umerene kada su stigli oko 18.10 časova.

Helikopter se nalazio u kampu GSDF Takaiubaru u prefekturi Kumamoto na jugozapadu Japana i bio je angažovan u aktivnostima nadzora, naveo je izvor iz Ministarstva odbrane.

U helikopteru su bila dva pilota, dva mehaničara i šest članova posade i svi su pripadnici snaga samoodbrane, saopštio je GSDF.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter