Izvor: Alo.rs
02.11.2023 u 21:34
0

NI GOVORA O PRIMIRJU: Izrael ne popušta, Gaza u potpunosti opkoljena

Na pitanje o potencijalnom prekidu vatre, portparol IDF-a je naglasio da "izraz 'primirje' trenutno uopšte nije na stolu".

Portparol izraelske vojske (IDF) Danijel Hagari izjavio je danas da su kopnene snage poptuno opkolile grad Gazu.

– Naše trupe su opkolile Gaza Siti, koji je centar delovanja Hamasa – rekao je Hagari na konferenciji za medije, prenose mediji.

On je dodao da bi lider Hamasa Ismail Hanije, koji živi u Kataru, trebalo da poseti Iran svojim privatnim avionom.

NEKA SE SPASI KO MOŽE, NETANJAHU POSLAO STRAHOVITU PORUKU: „Nećemo stati, bežite, ništa nas neće zaustaviti“

– Pokušavaju da nas odvrate od fokusiranja na Gazu. Mi smo fokusirani na Hamas – poručio je Hagari.

Na pitanje o potencijalnom prekidu vatre, portparol IDF-a je naglasio da „izraz ‘primirje’ trenutno uopšte nije na stolu“.

Portparol izraelske vojske, general Danijel Hagari, rekao je u večerašnjem brifingu da su „napori za okruživanje grada Gaze kompletirani“, dodajući da vojnici „napadaju Hamasove pozicije, štabove, pozicije i infrastrukturu za lansiranje raketa i eleminišu njegove pripadnike u direktnoj borbi“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter