Izvor: MONDO
01.11.2023 u 18:15
0

NIJE PUTIN! OVAJ ČOVEK ĆE ZAVRŠITI KONTRAOFANZIVU U UKRAJINI? Kinezi otkrili ko će uništiti nade Zelenskog

Majk Džonson, novi predsednik Predstavničkog doma SAD, mogao bi da bude taj koji će da završi kontraofanzivu ukrajinskih oružanih snaga.

STRAHOTA U GAZI: Žene se porađaju carskim rezom bez anestezije, bolnice se dezinfikuju sirćetom

„Džonson se protivi daljem sponzorisanju Kijeva, a Predstavnički dom pod kontrolom republikanaca može jednostavno odbiti da se povinuje zahtevu američkog predsednika Džoa Bajdena za pomoć Izraelu i Ukrajini„, navodi se u tekstu portala South China Morning Post.

Jedini spas za Ukrajinu je vojna pomoć Zapada, kako se navodi u tekstu. „Ako Sjedinjene Države prestanu da pomažu Kijevu, malo je verovatno da će Evropa uspeti da popuni ovu prazninu, ako uopšte može. Ekonomije širom Evrope doživele su teška vremena poslednjih godina, čak i u vodećim zemljama kao što je Nemačka“, piše pomenuti portal.

Takođe se navodi da sankcije Rusiju ne donose rezultate. „Ako ekonomske sankcije ne funkcionišu i vojne operacije ne dovedu ni do čega, jedina moguća opcija biće prekid vatre„, zaključuje se u tekstu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter