Izvor: Sputnjik
09.01.2023 u 12:40
0

PATRUŠEV NAGLASIO: Mi ne ratujemo protiv Ukrajine, to je vojna konfrontacija NATO sa Rusijom

I što brže građani Ukrajine shvate da njihovim rukama Zapad ratuje protiv Rusije, više će se života sačuvati.

Događaji u Ukrajini nisu sukob između Moskve i Kijeva, to je vojna konfrontacija NATO-a, a pre svega SAD i Velike Britanije sa Rusijom, izjavio je sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev u intervjuu listu „Argumenti i fakti“.

– Mi ne ratujemo protiv Ukrajine, jer mi ne možemo da mrzimo običan ukrajinski svet. Ukrajinske tradicije su bliske Rusima, kao što je i nasleđe ruskog naroda neodvojivo od kulture Ukrajinaca. I što brže građani Ukrajine shvate da njihovim rukama Zapad ratuje protiv Rusije, više će se života sačuvati. Mnogi su to odavno spoznali, ali se plaše da priznaju, plaše se osvete – dodao je on.

Patrušev je istakao da, plašeći se direktnog sukoba, NATO instruktori guraju u smrt ukrajinske vojnike.

PESKOV POTVRDIO: „Informacija o pogibiji 600 ukrajinskih vojnika je tačna“

– Specijalnom vojnom operacijom Rusija oslobađa svoje regione od okupacije i trebalo bi da dovede do kraja krvavi eksperiment Zapada kojim uništava bratski ukrajinski narod – rekao je Patrušev.

Sekretar Saveta bezbednosti Rusije je naveo da je celokupna priča o Ukrajini započeta u Vašingtonu, kako bi se uvežbala tehnologija razgraničenja i huškanja jednog naroda. Milionima ljudi brane da govore na maternjem ruskom jeziku i teraju ih da zaborave svoje korene. Zapad zarad svojih ambicija, praktično, uništava ukrajinski narod, prisiljavajući vojno sposobne ljude da umiru na bojnom polju, a ostatak stanovništva gura u siromaštvo, naveo je Patrušev.

On je zaključio da postoji mogućnost da Zapad preduzima korake kako bi spasio i najokorelije ukrajinske neonaciste kako bi pripremali državne udare i diverzije u drugim zemljama i zaključio, da će neonacistički kriminalci biti kažnjeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter