Izvor: Tanjug
18.10.2021 u 16:08
0

NORVEŠKA POLICIJA SAZNAJE: Ubica sa lukom i strelama koristio i drugo hladno oružje

Počinilac smrtonosnog napada lukom i strelom prošle srede u norveškom gradiću Kongsbergu, državljanin Danske Espen Andersen Braten, možda je koristio i drugo hladno oružje, prenose evropski mediji pozivajući se na izvore u norveškoj policiji.

U izveštaju radija Frans Info se navodi da je ubica samo u prvim trenucima napada u supermarketu koristio luk i strelu, ali da je potom odbacio to oružje i nastavio da na obližnjim lokacijama smrtno povređuje ljude drugim hladnim oružjem, najverovatnije bodežom.

PROČITAJTE JOŠ: NATO: Primili smo k znanju komentare Lavrova

Norveška policija je potvrdila da je Braten (37) primljen u psihijatrijsku ustanovu u kojoj će biti podvrgnut potpunom nadzoru sudskih veštaka kako bi se razjasnilo da li je bio zdrav ili ne u vreme izvršenja dela.

Prema pisanju norveških medija, Andersen Braten je ranije osuđivan za provalu i posedovanje narkotika, a prošle godine sud mu je naredio zabranu prilaska svojim roditeljima u trajanju od šest meseci, nakon što je prijavljeno da je pretio da će ih ubiti.

PROČITAJTE JOŠ: TRAGEDIJA: Devojčica(7) se otrovala od alkohola i preminula

Bilans prošlonedeljnog ubilačkog napada Espena Andersena Bratena je petoro poginulih i troje teško ranjenih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter