Izvor: Tanjug
18.01.2021 u 13:50
0

Norveška UBLAŽAVA restriktivne mere

Norveška vlada će ublažiti neke restriktivne mere, pošto su se jake mere protiv korona virusa, koje su uvedene pre dve nedelje, pokazale kao efikasne, izjavila je danas premijerka Norveške Erna Solberg.

– Iako deluje da su mere efikasne i da je zaraznost manja, situacija je i dalje neizvesna – dodala je, međutim, Solbergova u parlamentu.

SAZNAJTE JOŠ I:

PRETUČEN MUŠKARAC U PROKUPAČKOM SELU: Presreli ga na ulici pa udarali u glavu

IVKOVIĆ: Radničkom sam ostao veran kao pas

Srbija među prvima van EU uvela indeks rodne ravnopravnosti

EKSPLODIRAO DEO ZIDA U TREPČI: Otpad se izlio u Ibar, radi se na saniraju štete

VUČIĆ NAJAVIO: Radnički dobija prostor za STVARANJE novih ŠAMPIONA

Ublažavanjem mera biće dozvoljeno domaćinstvima da primaju goste, ali najviše će moći da bude pet posetioca.

Deca i tinejdžeri mogu da nastave sportske aktivnosti, ali kafići i restorani su i dalje pod zabranom služenja alkohola.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter