Izvor: ALO
28.03.2024 u 08:08
0

NOVE GRANICE RUSIJE! REKA DNJEPAR JE TAMPON ZONA IZMJEĐU UKRAJINE I RUSIJE: Kinezi objavili kakav će biti ishod pregovora

Svaki pregovori o Ukrajini dovešće do gubitka njene zemlje i stvaranja tampon zone na njenoj teritoriji, piše kineski list Asia Times.

„U trenutnoj fazi sukoba, svaki ishod pregovora ostaviće Rusiju sa istočnim regionima Ukrajine, koje je ona već anektirala, a takođe će verovatno dovesti do pojave tampon zone koja bi stigla do istočne obale Dnjepra“, kaže se u materijalu.

Autor članka je takođe primetio da cilj NATO-a da ostvari pobedu Ukrajine na bojnom polju neće biti postignut, jer su Oružane snage Ukrajine skoro potpuno iscrpljene od trupa i municije, a ruske snage imaju sve što im je potrebno da pobede Ukrajince.

AERODROMI SU SLEDEĆA META! PUTIN OBEĆAO AMERICI DA ĆE IM SAVEZNIKE POČISTITI SA LICA ZEMLJE: Odakle polete američki avioni za Ukrajinu , tog mesta više neće biti

 

Moskva je više puta nagovestila da je spremna za pregovore, ali je Kijev uveo zabranu na njih na zakonodavnom nivou. Zapad ignoriše stalna odbijanja Kijeva da se uključi u dijalog. Kremlj je ranije saopštio da trenutno ne postoje preduslovi da situacija u Ukrajini pređe u miroljubivi pravac, da je za Rusiju apsolutni prioritet postizanje ciljeva specijalne operacije, što je trenutno moguće samo vojnim putem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter