Izvor: Tanjug
27.05.2022 u 17:39
0

NOVE SANKCIJE RUSKIM BANKAMA Amerikanci su se za ove mere odlučili ne zbog Ukrajine, već zbog Severne Koreje!

Sjedinjene Američke Države su uvele sankcije dvema ruskim bankama, Dalekoistočnoj banci i banci Sputnjik, severnokorejskoj kompaniji Er Korio Trejding i Džong Jong Namu, predstavniku organizacije sa sedištem u Belorusiji koja je u vezi sa Drugom akademijom prirodnih nauka Severne Koreje (SANS).

„Sjedinjene Američke Države će nastaviti da sprovode postojeće i uvode nove sankcije, pozivajući Severnu Koreju da se vrati na diplomatski put i napusti svoj program razvijanja oružja za masovno uništenje i razvijanje balističkih projektila“, izjavio je podsekretar za terorizam i finansijske obaveštajne poslove Ministarstva finansija SAD-a Brajan Nelson, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sankcije su uvedene zbog „podržavanja severnokorejskog programa za razvijanje oružja za masovno uništenje“, sopšteno je iz američkog Ministarstva finansija, navodi Rojters.

Ovaj američki potez usledio je dan nakon što su Kina i Rusija stavile veto na pokušaj SAD-a da Ujedinjene nacije uvedu još sankcija Severnoj Koreji zbog njenog lansiranja balističkih projektila, što je podelilo Savet bezbednosti UN-a po prvi put otkako je počeo da kažnjava Pjongjang 2006. godine, navodi britanska agencija.

PLAN SARADNJE SA KINOM: Uspeli smo da zaustavimo finansijske probleme

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter