Izvor: Kurir.rs
21.12.2023 u 18:00
0

NOVI DETALJI MONSTRUOZNOG MASAKRA U PRAGU: Ubica prvo UBIO OCA, otišao od kuće pa krenuo da SEJE SMRT

Ubica iz Praga koji je u masakru na Filozofskom fakultetu ubio 10 osoba, a ranio najmanje 24, pre krvavog pohoda ubio je svog oca kod kuće.

Prema policijskom izvoru ubica iz Praga je bio Čeh, student istorije sa psihičkim problemima. Navodno je ubio oca kod kuće, a zatim tamo podmetnuo bombu kućne izrade, koja nije uspela.

Zatim je otišao na fakultet sa oružjem u ruci. Prema dostupnim slikama i video zapisima, najverovatnije se radilo o automatskoj pušci.

ОВО ЈЕ UBICA IZ PRAGA: Monstrum bez milosti snajperom POBIO LJUDE

Podsetimo, ubica je nakon zločina počinio samoubistvo tako što je pucao u sebe, a onda pao sa zgrade.

– Ubica je eliminisan! Cela zgrada je trenutno u procesu evakuacije i ima nekoliko desetina mrtvih i ranjenih, saopštila je policija povodom pucnjave na Filozofskom fakultetu Karlovog Univerziteta.

Kako pišu lokalni mediji, napadač je pao sa zgrade i umro, a pre toga je pucao u sebe, prema nepotvrđenim informacijama svedoka.

Studenti dele informacije na internetu da su ljudi zaključani u učionicama ili biblioteci i da se evakuišu i studenti iz okolnih zgrada u centru Praga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter