Izvor: Alo.rs
21.12.2023 u 17:55
1

UKRAJINA POKUŠALA DA IZVEDE RAKETNI NAPAD: Ruska PVO hitno reagovala

Kijevski režim je pokušao da izvede raketni napad na ciljeve na teritoriji Ruske Federacije, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane i naglasilo da je raketa uništena.

Ruski sistemi protivvazdušne odbrane oborili su ukrajinsku raketu iznad Azovskog mora, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Kijevski režim je pokušao da izvede raketni napad na ciljeve na teritoriji Ruske Federacije, ali je raketa oborena oko 15 časova po lokalnom vremenu.

Prema informacijama ruskog Ministarstva, raketa je uništena.

PUKOVNIK ŠPANOVIĆ ZA BSC HAPPY OTKRIVA KADA KREĆE RUSKA OFANZIVA – To će biti završetak SVO, a ovo zna samo PUTIN! VIDEO

Oružane snage Ukrajine redovno gađaju pogranične teritorije Rusije, koriste dronove i organizovane sabotaže, i u retkim slučajevima modifikovane S-200 rakete, uglavnom za napad na Krim.

Stoga je u Brjanskoj, Kurskoj i Belgorodskoj oblasti na snazi žuti (visoki) nivo terorističke opasnosti.

U poslednje vreme ukrajinske vlasti sve češće pribegavaju terorističkim metodama, ukazala je ranije portparolka ruskog MSP Marija Zaharova i objasnila da je to zbog očigledno neuspešne kontraofanzive Oružanih snaga Ukrajine, koju velikodušno sponzorišu SAD i druge zemlje NATO.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UKRAJINA POKUŠALA DA IZVEDE RAKETNI NAPAD: Ruska PVO hitno reagovala”

  1. Oni , mislim na Ameriku i Englesku , preko Ukrajine mogu da uzdrmaju Rusiju samo sa ABHO oružjem a to je uglavnom dosta toga zabranjeno a oni sami, mislim na Amerikance i Engleze se samo toga naviše i plaše .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter