Izvor: Tanjug
17.09.2020 u 11:21
0

Novi japanski premijer stupio na dužnost

Novi japanski premijer Jošihida Suga započeo je danas svoj prvi dan mandata odlukom da pogura napredak narodnih reformi, javlja AP.

„Odlučan sam da naporno radim za ljude i postignem rezultate kako bismo mogli da opravdamo njihova očekivanja“, rekao je Suga novinarima dok je ulazio kabinet premijera.

OVO MORATE ZNATI

POSLANICA POKRETA SAMOOPREDELJENJE PORUČILA: Predali smo Kosovo Srbiji

ZA NJEGA IMA SAMO REČI HVALE: Predsednik Amerike nahvalio Aleksandra Vučića

LJAJIĆ ZADOVOLJAN MINI-ŠENGENOM: Ekonomski, ne politički projekat

ZAGAĐENJE VAZDUHA, ŠUMA UZIMA MAHA: Ovo su pet ekološkihcrnih tačaka

VATERPOLISTKINJI OTKRILI OPAKUBOLEST PRED POROĐAJ: Ni njoj ni bebi nisu davali šanse, a ONA SE LAVOVSKI BORILA

VATRENA STIHIJA: POŽAR U BORSKOJ TOPIONICI BAKRA

OČEKUJE NAS ZAHLAĐENJE ALI LETO NE JENJAVA: Evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana

Suga je formalno izabran u sredu da zameni Šinzea Abea, koji je prošlog meseca najavio da planira da odstupi zbog lošeg zdravlja.

Rođen kao sin farmera, Suga se suprotstavio naslednoj politici i frakcionalizmu u svojoj stranci i sistemske reforme učinio jednim od svojih glavnih političkih ciljeva.

Rekao je da će srušiti birokratske barijere i eliminisati stecene interese koji stoje na putu reformama, istovremeno slušajući glas običnog naroda da bi rešio probleme koji ne služe njihovim interesima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter