Izvor: Kurir.rs
16.12.2022 u 08:54
0

NOVI MAHNITI UDAR NA UKRAJINU: Krstareće rakete lete iz tri pravac, napadnuto više gradova i oblasti! (VIDEO)

Rusko ratno vazduhoplovstvo zajedno sa Crnomorskom flotom izvelo je rano jutros oko 8.30 sati po moskovskom vremenu koordinisani raketni napad na Ukrajinu.

PRESRETNUT RAZGOVOR RUSKIH OFICIRA: Crnomorska flota se vraća u rat, general Surovikin povlači neočekivan potez!

Sirene za vazdušnu opasnost oglasile su se najpre u istočnim delovima Ukrajine pod kontrolom vlasti u Kijevu, a onda i u severnim i centralnim delovima uključujući Kijevsku oblast i samu prestonicu.

Kako je javljeno bilo prvo napad izvode ruski strateški bombarderi TU-95MS koji iz zone Kaspijskog jezera lansiraju krstareće rakete na ciljeve u Ukrajini. Gubernator Nikolajevske oblasti Vitalij Kim rekao je da je lansirano 60 krstarećeih raketa H-101.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Međutim sa severnog pravca bombarderi dugog doleta TU-22M3 iz vazdušnog prostora Belorusije lanisrali su krastareće rakete H-22. Ovu informaciju potvrdio je guverner Žitomirske oblasti Sukohmlin.

U napadu učestvuje i Crnomorska flota koja sa brodova i podmornica lansira krstareće rakete na ciljeve u Ukrajini.

Eksplozije se čuju u Harkovskoj oblasti, Kijevskoj, Nikolajevskoj, Dnjepropetrovskoj, Zaporoškoj, Kirovgradskom regioni, Kriviom Rogu. Ukrajinska PVO borbeno je delovala širom Ukrajine.

Meta kao i prethondih nebrojeno puta je kritična infrastruktura na teritoriji čitave države.

Najjača eksplozija za sad je registrovana u Krivogradskom regionu i Harkovou koji je ostao bez struje. Takođe i Poltava je ostala bez struje i Hmeljnicka oblast.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter