Izvor: Tanjug/BSC Happy
31.05.2023 u 08:04
0

NOVI UDAR NA BELGOROD: KIJEV se u očaju obračunava sa CIVILIMA

Ukrajinske snage granatirale su mesto Šebekino u ruskoj Belgorodskoj oblasti, a povređene su četiri osobe, saopštio je danas gubernator Vjačeslav Gladkov.

Kako je naveo, razbijeni su prozori i oštećene fasade i krovovi na osam stambenih zgrada, četiri privatne kuće, školi i dve upravne zgrade.

Navodi se da su u utorak ukrajinske snage gađale objekat za privremeni smeštaj u Šebekinskom okrugu i da je poginuo radnik obezbeđenja, dok su dve osobe povređene.

ULTIMATUM: BLINKEN naredio TURSKOJ da odobri pristupanje ŠVEDSKE NATO-U

Podsetimo da je prethodni i prvi udar na Belgorod bio dosta ozbiljniji, a i drugačiji po tome što je u napadu učestvovala i pešadija. Tada su brzom reakcijom ruskih snaga Ukrajinci brzo potisnuti, a dobar deo mehanizacije i naoružanja je zaplenjen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter