Izvor: alo.rs
11.12.2022 u 08:36
0

OGLASIO SE DIREKTOR NASE: „Nema promena u saradnji sa Rusima“

Direktor NASA Bil Nelson izjavio je da saradnja sa Rusijom ostaje nepromenjena kada je reč o saradnji u svemiru, konkretno, na Međunarodnoj svemirskoj stanici (MS S).

NASA USPEŠNO ZAVRŠILA MISIJU: Izbačen ASTEROID iz orbite!

– Rat u Ukrajini promenio je okolnosti na zemlji. Sigurno je ujedinio Evropu protiv Rusije. Ali to neće promeniti saradnju na Međunarodnoj svemirskoj stanici, rekao je Nelson za japanski list „Nikei“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruska raketa Sojuz je prevezla američke astronaute do MS S, a Moskva je nedavno nagovestila da bi moglo da dođe do njenog povlačenja sa svemirske stanice.

-Saradnja se nastavlja. Vrlo je profesionalna, naglasio je Nelson.

Povodom „trke“ oko toga ko će prvi sleteti na zemljin prirodni satelit, Nelson očekuje i da će američki astronauti sleteti na Mesec pre kineskih, u periodu između 2025. i 2026. godine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter