Izvor: HAPPY BSC
27.01.2023 u 11:28
0

OGLASIO SE KREMLJ: „Bajden pumpa Kijev oružjem, umesto da iskoristi svoj uticaj i okonča sukob“

Američki predsednik Džo Bajden ne želi da iskoristi svoj "ključ“ režima u Kijevu da okonča sukob, birajući da napumpa zemlju oružjem.

Američki predsednik Džo Bajden ne želi da iskoristi svoj „ključ“ režima u Kijevu da okonča sukob, već bira da „napumpa“ zemlju oružjem, izjavio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

– Istovremeno, sada vidimo da sadašnji šef Bele kuće ne želi to da uradi, ne želi da koristi ovaj ključ, naprotiv, on bira put daljeg upumpavanja oružja u Ukrajinu i tako dalje. i tako dalje – rekao je Peskov, prenosi RIA novosti.

ZELENSKI SE ZAHVALIO BAJDENU NA TENKOVIMA: „Ovo je važan korak na putu ka pobedi“

Ranije je bivši američki predsednik Donald Tramp rekao da može da okonča sukob u Ukrajini u roku od 24 sata. Tramp je takođe više puta upozoravao da bi sukob u Ukrajini mogao da eskalira u Treći svetski rat i rekao da je ostao predsednik da ne bi bilo borbi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter