Izvor: Novosti
25.07.2022 u 16:47
0

OGLASIO SE RUSKI GASNI GIGANT: Zapad mora da ublaži sankcije, snabdevanje Evrope gasom nesigurno!

„Gasprom“ je saopštio da sankcije i dalje ometaju održavanje gasovoda Severni tok 1, što znači da snabdevanje Evrope energentima ostaje nesigurno ukoliko Zapad ne ublaži sankcije.

„Simens“ poslao „Gaspromu“ izvoznu licencu Kanade za remont i transport turbine za gasovod „Severni tok“

U saopštenju se navodi da je ruski gasni gigant dobio papire od „Simens Energije“ i Kanade o turbini za „Severni tok 1“ koja se, kako se ističe, sporo vraća sa remonta iz Montreala ka Rusije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Gasprom“ je proučio dokumenta, koja ne otklanjaju prethodno identifikovane rizike i otvaraju dodatna pitanja, dodaje se u saopštenju.

„Gasprom“ naglašava da i dalje postoje otvorena pitanja u vezi sa sankcijama EU i Velike Britanije, čije je rešavanje važno za isporuku motora Rusiji i hitan remont drugih gasnoturbinskih motora za kompresorsku stanicu „Portovaja“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter