Izvor: Tanjug
16.04.2023 u 21:45
1

REZNIKOV ZGRANUO SVET TVRDNJAMA: „Broj žrtava na ukrajinskoj strani manji od poginulih u zemljotresu u Turskoj“

Ministar odbrane Ukrajine Oleksij Reznikov rekao je danas da su gubici na ukrajinskoj strani tokom rata sa Rusijom manji nego broj žrtava u zemljotresu koji je pogodio Tursku početkom februara i odneo više 50.000 života u toj zemlji.

OPŠTI HAOS ZBOG TAJNIH DOKUMENATA: Reznikov siguran da curenje dokumenata koristi samo Moskvi

„Naravno, imamo gubitke, jer ratujemo. Ali su manji nego ruski gubici. Ne mogu da dam tačnu brojku, ali mogu da vas uverim da je totalan broj manji nego broj poginulih u razornom zemljotresu u Turskoj“, rekao je Reznikov za španski „Razon“, prenela je „Ukrajinska pravda“.

On je dodao da ovo znači da je glavni cilj Ukrajine da sačuva živote svojih vojnika, dok, prema njegovim rečima, „Rusija svoje vojnike koristi kao topovsko meso“.

„To je taktika za mlevenje mesa. Nije ih briga. Samo u Bahmutu Rusija dnevno ima ukupno 500 ubijenih i ranjenih“, dodao je Reznikov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “REZNIKOV ZGRANUO SVET TVRDNJAMA: „Broj žrtava na ukrajinskoj strani manji od poginulih u zemljotresu u Turskoj“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter