Izvor: kurir.rs
24.08.2023 u 14:22
0

ON JE PRVI OSUMNJIČENI ZA PAD PRIGOŽINOVOG AVIONA! Rusi ga ispituju, bio na američkoj listi sankcija(FOTO)

Prvi osumnjičeni za pad aviona u kojem je stradao vođa vagnerovaca Jevgenij Prigožin je njegov lični pilot, prenosi Njuzvik pisanje ruskih Telegram kanala.

Američki medij navodi je počelo ispitivanje Artema Stepanova, osnivača kompanije „MNT aero“ koja bila vlasnik mlaznog aviona palog u ruskoj Tverskoj oblasti, u vezi sa njegovom upletenošću u pad letelice kojom on nije putovao. Stepanov se našao na američkoj listi sankcija zbog povezanosti sa Prigožinom.

Jevgenij Prigožin je ubijen „kao poklon Zelenskom da danas proslavi Dan pobede Ukrajine“, tvrdi Putinov bivši portparol SERGEJ MARKOV!

Navodi se da su to objavili informativni Telegram kanali Sirena i SHOT, kao i kanal Baza channel, za koji Njuzvik navodi da je povezan sa ruskim bezbednosnim službama.

U avionu je bilo deset osoba, od čega sedam putnika i tri člana posade, a rusko Ministarstvo za vanredne situacije je objavilo da su svi stradali, bez navođenja imena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter