Izvor: Happy BSC
19.04.2022 u 14:04
0

ON NIJE ZVAO PUTINA! Zaharova nikad oštrije ZAGRMELA, njene reči ore se UJEDINJENIM NACIJAMA i unose strah

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova izjavila je da niko nije pokušao kontakt s Vladimirom Putinom, ni preko Stalne misije Rusije u UN, niti direktno sa Ministarstvom spoljnih poslova, prenosi agencija RIA Novosti.

Marija Zaharova je takođe demantovala ranije tvrdnje zvaničnog portparola generalnog sekretara UN Stefan Dižarika, da je Gutereš navodno pokušavao da stupi u kontakt sa Putinom od prvog dana vojne operacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Gutereš je saopštio da je podsekretar UN za humanitarna pitanja Martin Grifits, kao njegov specijalni izaslanik putovao u Moskvu i Kijev da izdejstvuje humanitarni prekid vatre, što trenutno, kako je rekao, ne izgleda moguće, preneo je AP.

MARIJA ZAHAROVA BESRAMNO NAPALA SRBIJU! Beograd je upozorila da Rusija svoje prijatelje uvek podržava, nije imala ni malo razumevanja

Grifits je izjavio danas da planira da ponovo otputuje u Rusiju kako bi razgovarao o situaciji u Ukrajini, posle posete Turskoj koja bi trebalo da bude realizovana kasnije tokom nedelje, navodi Tass.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter