Izvor: Blic.rs
16.07.2020 u 14:24
0

OPREZ ZBOG KORONE: Na grčkim plažama produžene mere bezbednosti do 31. JULA

Mere bezbednosti zbog epidemiije korona virusa na grčkim plažama produžene su do 31. jula, izjavio je danas zamenik ministra razvoja i investicija Nikos Papatanasis.

Kako prenose mediji, on je u ranijem intervjuu televiziji  rekao da bi odluka o zabrani tradicionalnih festivala mogla biti produžena do kraja avgusta.

Papatanasis je naglasio važnost individualne odgovornosti i poštovanja mera, dodajući da mehanizmi za inspekciju svakodnevno funkcionišu.

KORONA U SRBIJI

OVO MORATE POŠTOVATI: Pogledajte zabrane i mere Kriznog štaba koje su od sutra na snazi

Đorđević poručuje: KORONA NIJE SRAMOTA, prijavite ako ste BOLESNI!

JOŠ JEDNA KORONA RAMPA ZA SRBIJU: Italija zabranila ulazak našim državljanima

NOVE MERE VLADE NA JEDNOM MESTU: Šta je obavezno, šta preporučeno, a šta zabranjeno i OD KADA

GRADSKA SEKRETARKA STANISAVLJEVIĆ SAOPŠTILA: Dve ustanove socijalne zaštite u preventivnoj izolaciji

Papatanasis je zatražio od građana da prijave ako vide da se mere bezbednosti ne poštuju i zahtevao njihovu primenu, dodajući da je 1.520 telefonskih linija otvoreno za podnošenje žalbi.

On je rekao da neće ponovo biti uvedena blokada zemlje, već će biti donošene lokalne mere tamo gde je potrebno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter