Izvor: Tanjug
20.10.2022 u 15:48
0

Orban najavio žustru raspravu na predstojećem samitu Saveta Evrope: „Ekonomsko samoubistvo neće pomoći Ukrajini!“

Novi plan Evropske komisije za zajedničku kupovinu prirodnog gasa sa zemljama Evropske unije je iracionalan i potrebno ga je razmotriti još jednom, izjavio je mađarski premijer Viktor Orban, podsetivši, kako su ranije u EU zajednički pokušavali da nabave vakcine protiv virusa korona.

„Poslednji plan Brisela me podseća na vremena kada smo zajedno kupovali vakcine. To je bio spor i skup proces. Očekujem da će se ova tema razmatrati na predstojećem samitu Saveta Evrope“, napisao je političar na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema mišljenju Orbana, prestanak isporuka ruskog goriva će dovesti do problema u ekonomiji evropskih država.

TRASOVA JE PREMIJERKA SA NAJKRAĆIM STAŽOM: Evo šta čeka Veliku Britaniju nakon ovog ponižavajućeg odlaska!

Orban je kasnije na Tviteru takođe objavio da je poslednji plan Brisela o ograničavanju cena gasa u Evropi ekvivalentan totalnom gasnom embargu, kao i da ekonomsko samoubistvo neće pomoći Ukrajini.

Ranije je pres služba Evropska komisija predložila da se u okviru novog paketa mera u borbi protiv energetske krize članice Evropske unije obavežu da će međusobno deliti gas u slučaju vanredne situacije.

Energetska kriza u Evropskoj uniji pogoršala se krajem jula kada su počeli prekidi u isporukama gasa iz Rusije u niz zemalja EU, povezani između ostalog i sa problemima sa tehničkim remontom turbina za „Severni tok“ zbog sankcija koje su uvedene protiv Rusije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter