Izvor: Kurir.rs
10.11.2023 u 10:24
1

ORBAN PREDVIDEO SUDBINU UKRAJINU: Briselu ovo neće proći – SVE TAJNE SU OTKRIVENE

Ukrajina ni na koji način nije spremna za početak pregovora o članstvu u Evropskoj uniji, izjavio je mađarski premijer Viktor Orban.

AMERIKA IZBACUJE MAĐARSKU IZ EVROPSKE UNIJE? Predlog stigao – odmah reagovao Orbanov pomoćnik

– Ne mogu se počinjati pregovori, to je jasan mađarski stav – rekao je Viktor Orban za radio Košut i dodao da je Ukrajina veoma daleko od članstva u EU.

Dan ranije administracija mađarskog premijera saopštila da Evropska unija nema pravo da započne pregovore o članstvu sa Ukrajinom jer Kijev ne ispunjava potrebne uslove.

Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto izjavio je da Ukrajina neće biti spremna da se pridruži Evropskoj uniji sve dok se u ovoj zemlji ne uspostavi mir, a eventualno članstvo ove zemlje u EU, donelo bi Briselu i članicama – rat!

Podsetimo, Evropska komisija preporučila početak pregovora sa Ukrajinom o pridruživanju Evropskoj uniji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ORBAN PREDVIDEO SUDBINU UKRAJINU: Briselu ovo neće proći – SVE TAJNE SU OTKRIVENE”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter