Izvor: BSC Happy
02.03.2023 u 15:28
0

ORBAN REKAO NE: Odlaže se ulazak Švedske i Finske u NATO

Mađarski predsednik Viktor Orban rekao je da je lično za ulazak Švedske i Finske u NATO, ali to sada nije moguće jer postoje, kako je naveo saznanja da su vlade ove dve zemlje širile laži o njegovoj stranci.

Orban je napomenuo da su se poslanici njegove stranke odlučili da nanovo odlože odobrenje predloga da Finska i Švedska postanu deo Alijanse zbog navodnih laži o njegovoj stranci i zemlji koju vodi.

Predsednik Mađarske je dodao da će njegova zemlja poslati parlamentarnu delegaciju u Švedsku i Finsku da traži „razjašnjenje“ o takvim pitanjima pre nego što na dnevni red u mađarskom parlamentu dođe ratifikacija ovih predloga.

ORBAN ZABRINUT: „Cela Evropa klizi u rat korak po korak“

„Nije u redu da od nas traže da ih prihvatimo dok oni šire očigledne laži o Mađarskoj, o vladavini zakona, o našoj demokratiji i o životu ovde. Kako neko može da želi da bude naš saveznik u vojnom sistemu dok besramno širi laži o Mađarskoj? Hajde da ih prijateljski pitamo kako to može biti“, izjavio je mađarski predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter