Izvor: BSC Happy
02.03.2023 u 14:57
0

Rjabkov oštro Zapadu: „SPREMITE SE ZA NUKLEARNI SUKOB“

Visoki ruski diplomata Sergej Rjabkov poručio je da bi sve veća podška Zapada Ukrajini mogla da izazove otoreni sukob između nuklearnih sila

Zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Rjabkov osudio je SAD i njihove saveznike da otvoreno objavljuju cilj pobede nad Rusijom što je suprotno međunarodnim sporazumima.

Rjabkov je dodao da potez predsednika Putina o istupanju iz START sporazuma bio odgovor na akciju SAD I NATO u Ukrajini.

RJABKOV ZVANIČNO OTKRIVA PLANOVE: „Nova ambasadorka SAD u Rusiji dolazi u Moskvu narednih dana!“

Visoki ruski zvaničnik je okrivio SAD za neuspeh da ratifikuju globalnu zabranu nuklearnog oružja i ponovo je potvrdio Putinovo upozorenje da će Moskva da nastavi sa izvođenjem nuklearnih proba. „SAD efektivno snose odgovornost za činjenicu da sporazum još uvek nije stupio na snagu više od četvrt veka nakon što je on popisan“, dodao je Rjabkov.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter