Izvor: Sputnik Srbija
07.07.2022 u 14:30
0

OŠTRE PROZIVKE IZ MOSKVE: „Dati Ukrajini nuklearno naoružanje je isto kao dati ludaku bombu u ruke“

Ako bi se ispunila želja ukrajinskog lidera da Ukrajina dobije nuklearno naoružanje, to bi bilo isto kao dati ludaku bombu u ruke, izjavila je predsednik Saveta Federacije Valentina Matvijenko.

Matvijenko je još istakla da je, kad je u pitanju Rusija, nuklearno oružje sredstvo obuzdavanja i može biti upotrebljeno samo u cilju zaštite zemlje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Matvijenko je takođe naglasila da je nedopustivo govoriti o mogućem nuklearnom ratu i da svaki razumni političar shvata da bi to bio kraj naše planete.

PREDSEDNIK DUME O DŽONSONU: „Odlazi klovn, pokrovitelj Zelenskog, jedan od glavnih ideologa rata protiv Rusije koji treba da se vodi do poslednjeg Ukrajinca“

Pokušaji SAD da oslabe Rusiju neće uspeti

Kako je rekla, uputila je pismo svim parlamentima u svetu o uzrocima trenutne krize u međunarodnim odnosima i mnogi su joj odgovorili.

Takođe je ocenila da nikakvi pokušaji Sjedinjenih Američkih Država da oslabe Rusiju ili umanje njen međunarodni uticaj neće uspeti.

„Shvatamo u kakvoj stvarnosti živimo i kako treba postupati u takvim uslovima i osigurati bezbednost svoje zemlje i njen stabilan razvoj. I, nikakvi pokušaji SAD da oslabe Rusiju, zaustave njen razvoj, umanje međunarodni autoritet i ulogu Rusije – neće uspeti. Odatle i ta agonija, uključujući i sve novije i novije, izvinite na izrazu, idiotske odluke“, smatra Matvijenko.

Ona je zaključila da se ponašanje Vašingtona prema Rusiji može nazvati državnim banditizmom i da je to agonija Amerike u pokušajima da održi svoju hegemoniju u svetu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter