Izvor: Sputnik Srbija
07.07.2022 u 14:20
0

PREDSEDNIK DUME O DŽONSONU: „Odlazi klovn, pokrovitelj Zelenskog, jedan od glavnih ideologa rata protiv Rusije koji treba da se vodi do poslednjeg Ukrajinca“

Britanski premijer u ostavci Boris Džonson, bliski prijatelj i pokrovitelj Vladimira Zelenskog, jedan je od glavnih ideologa rata protiv Rusije koji treba da se vodi „do poslednjeg Ukrajinca“, izjavio je predsednik Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin.

„Odlazi klovn… Bliski prijatelj i pokrovitelj Zelenskog, premijer Velike Britanije Boris Džonson, prinuđen je da napusti svoju funkciju. Bez obzira na sve svoje napone i napore, nije uspeo da se sačuva“, napisao je Volodin na Telegramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DŽONSON SE OBRAĆA JAVNOSTI: Premijer Velike Britanije podneo ostavku! (VIDEO)

Prema njegovim rečima, Boris Džonson „stoji iza granatiranja ruskih gradova, Belgoroda i Kurska“. „Britanski podanici to treba da znaju“, napisao je Volodin.

On je, takođe, konstatovao da lideri evropskih država treba da se zamisle o tome čemu vodi politika kakvu je vodio Džonson.

Boris Džonson je u četvrtak saopštio da podnosi ostavku na funkciju premijera Velike Britanije i lidera Konzervativne partije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter