Izvor: Pravda.rs
29.05.2020 u 22:03
0

OVAKVO UNIŠTENJE NISTE VIDELI! Ruska avijacija u ZNAK ODMAZDE sravnila DŽIHADISTE u Siriji! (VIDEO)

Ruski borbeni avioni naneli su u vazdušnim udarima ogromnu štetu pripadnicima Islamske države, koji su se krili po raznim utvrđenjima u sirijskim provincijama Raka i Homs.

OVO MORATE ZNATI

GRAĐANSKI RAT U AMERICI Tramp šalje vojsku na pobunjenike (VIDEO)

EKSKLUZIVAN SNIMAK Pogledajte TIJANU AJFON SA LISICAMA NA RUKAMA! (VIDEO)

GDE MOŽEMO PUTOVATI U REGIONU Sve što ste hteli da znate o prelasku granica!

OČI U OČI! MAJKA OTETE DEVOJČICE VIDELA MALČANSKOG BERBERINA: Tresu mi se i ruke i noge

NOVI PODACI O POMOĆI OD 100 EVRA! OVO sada MORATE znati!

Lokalni mediji navode da su ruski avioni imali jednu od najvećih operacija u poslednjih nekoliko meseci u centralnoj i severnoj Siriji. U tim udarima ubijeno je na desetine džihadista, a veliki broj terorista je ranjen. Takođe, uništen je veliki broj naoružanja, koji je bio u rukama pripadnika Islamske države, čije su se ćelije krile po Raki i Homsu.

Jedan vojni izvor istakao je da su ovi vazdušni udari ruskih borbenih avioni bili odmazda zbog napada pripadnika Islamske države na položaje Sirijske arapske armije (SAA) blizu naftnih polja Al-Tavrah u južnom regionu provincije Raka.

OBAVEZNO PROČITAJTE

AMERI U PANICI: Rusi grade novu vojnu bazu u Siriji! Putinova vojska će marincima biti trn u oku! (VIDEO)

NESTALE POD MISTERIOZNIM OKOLNOSTIMA Osam civilizacija za kojima se i danas traga!

KON I KISIĆEVA ODBRUSILI NESTOROVIĆU: Znali smo TAČNO ŠTA RADIMO!

ON JE PONOS SRBIJE Novaku Đokoviću uručena velika povelja (GALERIJA)

EKSKLUZIVNO! JEZIVE SLIKE ZVICERA IZ BOLNICE Supruga pištoljem oterala napadače (GALERIJA)

Takođe, podseća se da su ruski ratni avioni ovako snažne udare na položaje džihadista poslednji put izveli u martu. U Siriji je trenutno na snazi primirje, koje je dogovoreno početkom marta u Moskvi. Međutim, džihadisti, koje podržava Turska, nisu ispunili sve što je dogovoreno i često krše primirje.

Kako je izgledao taj udar pogledajte na snimku ispod…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter