Izvor: HAPPY BSC
04.03.2024 u 12:07
1

OVO MOŽE DA KAŽE SAMO VELIKI DRŽAVNIK: Putin progovorio o neprijateljima Rusije! Ove reči će se PAMTITI

Pretnje koje se upućuju Rusiji nisu prazne i vlasti to moraju da imaju na umu, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa gradonačelnikom Moskve Sergejem Sobjanjinom.

Rusija ima više prijatelja nego neprijatelja, rekao je predsednik Vladimir Putin na sastanku sa gradonačelnikom Moskve Sergejem Sobjanjinom.

„Imamo više prijatelja. Postoji još jedan poznati izraz: biti nam prijatelj i neprijatelj podjednako je časno“, rekao je šef države.

NAJBRUTALNIJA PORUKA KREMLJA BERLINU:“ Nemci! Kod vas još uvek ima previše nacista, ako se ne promenite, posledice će biti STRAŠNE!“

„Razumemo da pretnje koje pokušavaju da upute nisu prazne, to moramo imati na umu na vladinom, saveznom i regionalnom nivou“, rekao je on.

Istovremeno, predsednik je istakao da je Moskva centar nauke, obrazovanja i industrije, koji je „veoma povezan sa celokupnom ruskom ekonomijom” i pozvao Sobjanjina da razgovara o ovim pitanjima.

Kako je rekao Putin na plenarnoj sednici foruma Agencije za strateške inicijative „Snažne ideje za nova vremena“ krajem februara, čak i u neprijateljskim zemljama Rusija ima mnogo saveznika. Prema njegovim rečima, Moskva dobija sve više pristalica širom sveta, posebno u oblasti tradicionalnih vrednosti.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OVO MOŽE DA KAŽE SAMO VELIKI DRŽAVNIK: Putin progovorio o neprijateljima Rusije! Ove reči će se PAMTITI”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter