Izvor: TANJUG
31.10.2022 u 22:46
0

OVO SE ČEKALO, MOSKVA SE KONAČNO OGLASILA: „Rusija ne napušta sporazume o transportu žita, već ih samo SUSPENDUJE“

Rusija ne napušta sporazume Crnomorske inicijative u vezi sa bezbednosnim koridorom o transportu žitarica preko Crnog mora, već samo suspenduje sporazume, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane Rusije.

SAD O PUTINOVOJ ODLUCI KOJA JE POREMETILA CEO SVET: „Izlazak Rusije iz sporazuma o žitu utiče na globalno snadbevanje hranom“

Naglašavamo da Ruska Federacija, kao ključni učesnik navedenih sporazuma, ove sporazume ne napušta, već ih suspenduje, saopštilo je Ministarstvo, preneo je TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rusija je prethodno saopštila da obustavlja učešće u sprovođenju sporazuma o žitu, postignutog u julu ove godine sa Ukrajinom, uz posredovanje UN i Turske, na neodređeno vreme jer ne može da garantuje sigurnost civilnim brodovima posle napada na rusku Crnomorsku flotu u Sevastopolju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter