Izvor: TANJUG
31.10.2022 u 22:28
0

SAD POKRENULE INSPEKCIJE ORUŽJA U UKRAJINI: „Mora se znati šta se dešava sa oružjem vrednim više milijardi dolara“

SAD su ponovo pokrenule inspekcije u Ukrajini kako bi propratile šta se dešava sa oružjem, vrednim više milijardi dolara koje je isporučeno Kijevu, izjavio je danas visoki američki zvaničnik.

On je rekao da se ukrajinska vlada obavezala da će čuvati i voditi računa o oružju i da nema verodostojnih dokaza da je ono preusmereno na neku drugu stranu, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zvaničnik, koji nije želeo da bude imenovan, kazao je da su SAD nedavno ponovo pokrenule inspekcije na licu mesta kako bi proverile zalihe oružja u Ukrajini kad god i gde god bezbednosni uslovi to dozvoljavaju.

PENTAGON SAOPŠTIO: Dve instalacije NASAMS biće predate Kijevu čim završe obuku ukrajinske vojske!

Inspekcije na licu mesta su rutinski deo sporazuma koje zemlje potpisuju sa SAD kada im one obezbeđuju određeno oružje, podseća Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter