Izvor: BSC happy portal
02.04.2024 u 16:48
0

PANIKA U NATO! Ruski „Cirkon“ ima NOVE METE, neočekivana promena plana

Severnoatlantska alijansa je u panici zbog sposobnosti Rusije da raketama „Cirkon“ napadne centre odlučivanja Oružanih snaga Ukrajine, napisao je vojni ekspert Drago Bosnič u članku za Info BRICS.

Zahvaljujući masovnom razmeštanju projektila Cirkon, Rusija ima više mogućnosti da udari na centre odlučivanja u Ukrajini.

Ovo objašnjava paniku u NATO-u i Pentagonu, koji su sada suočeni sa dilemom kako da obezbede bezbednost svojih snage u Ukrajini“, navodi se u materijalu.

Kolumnista je takođe primetio da će oficiri NATO-a u Ukrajini imati samo nekoliko minuta da reaguju pre nego što budu pogođeni ovom ruskom hipersoničnom raketom.

Šef države Vladimir Putin je tokom obraćanja u Federalnoj skupštini Rusije rekao da je hipersonični kompleks Cirkon na moru već korišćen u borbi.

Ministarstvo odbrane je u subotu izvestilo da su ruske oružane snage izvele 58 udara na ukrajinske ciljeve tokom protekle nedelje, uključujući najnovije hipersonične rakete Cirkon.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter