Izvor: Tanjug
02.04.2023 u 10:05
0

POVRATAK U RIM PRED DAN POVRATKA HRISTOSA U JERUSALIM: Papa Franja se vratio iz bolnice!

Dan nakon izlaska iz bolnice, papa Franja će danas održati preduskršnju službu na Cvetnu nedelju, posvećenu danu kada se Isus Hristos trijumfalno vratio u Jerusalim.

Papa je u sredu primljen u rimsku bolnicu Gemeli zbog respiratornih tegoba, a kasnije mu je dijagnostikovan bronhitis.

Nakon što je u subotu napustio bolnicu, 86-godišnji papa se našalio i rekao „još sam živ“.

„DOLAZIMO PO VAS“: Iran sprema pakleni odgovor Izraelu!

– Samo sam osetio slabost, ali nisam se uplašio. Još sam živ – rekao je papa Franja.

Nakon što je otpušten iz bolnice, papa je viđen kako se osmehuje i maše vernicima, a onda je izašao iz auta da razgovara sa okupljenim narodom.

Umesto prema rezidenciji poglavara rimokatoličke crkve, papin automobil je krenuo prema Vatikanu i zaustavio se kod bazilike Santa Marija Mađore gde je papa Franja hteo da se pomoli, a kada je izašao posle molitve, ljudi na ulici su aplaudirali i klicali „Živeo papa“.

Automobil rimskog pontifika je potom krenuo, ali se ubrzo ponovo zaustavio, jer je papa želeo da podeli čokoladna uskršnja jaja policajcima koji su bili u pratnji njegovog vozila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter