Izvor: BSC HAPPY/RT BALAKN
10.08.2023 u 14:44
0

PARA VRTI GDE SANKCIJE NEĆE: Profit vraća evropske prodavce automobila u Rusiju

Mediji u Rusiji su nedavno preneli da se prodaja automobila u zemlji vratila na nivo pre februara 2022. godine, a ruski potrošači su u međuvremenu prešli na druge brendove

Auto-dileri kompanija „Folskvagen“, „Audi“, „Škoda“, „Bentli“, „Lamborgini“ ili „Dukati“ su na raspolaganju ruskim klijentima, saopštila je danas automobilska grupa AGR.

„Zadovoljstvo nam je da objavimo da ‘Folksvagen grup Rus El-El-Si’ nastavlja svoje aktivnosti pod novim imenom ‘Ej-Dži-Ar automotiv grup’. Predstavništva brendova ‘Folksvagen’, ‘Audi’, ‘Škoda’, ‘Bentli’, ‘Lamborgini’ i ‘Dukati’ će i dalje raditi za vas“, navodi AVG na svom Telegram kanalu.

Slične poruke objavljene su i na društvenim mrežama navedenih brendova. Mediji u Rusiji su nedavno preneli da se prodaja automobila u zemlji vratila na nivo pre februara 2022. godine, a ruski potrošači su u međuvremenu prešli na druge brendove.

Ruski proizvođač automobila „Avtovaz“ je početkom avgusta saopštio da je u prvih sedam meseci udvostručio prodaju automobila u odnosu na isti period lane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter