Izvor: sputniknews.com
13.05.2022 u 22:04
0

PEKING ZABRINUT ZBOG AMERIČKIH BIOLABORATORIJA: Podaci o vojno-biološkoj aktivnosti SAD u Ukrajini se moraju detaljno proučiti!

Zamenik stalnog predstavnika Kine pri UN Daj Bing izjavio je da međunarodna zajednica mora ozbiljno da prouči podatke koje je Rusija iznela o vojno-biološkoj aktivnosti Sjedinjenih Američkih Država u Ukrajini.

Kina sa zabrinutošću beleži nove podatke koje je predstavila ruska strana. Informacije o vojno-biološkoj aktivnosti, uključujući materijale Rusije, trebalo bi veoma da zabrinu međunarodnu zajednicu. Pozdravljamo to što je međunarodna zajednica u okviru Konvencije o biološkom oružju i UN izvršila procenu dokumenata koje je obelodanila ruska strana“, rekao je kineski diplomata na sednici Saveta bezbednosti UN.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

IZ MOSKVE STIŽU BRUTALNE OPTUŽBE: Amerika namerno blokira zabranu biološkog oružja! Izvešćemo pred lice pravde odgovorne za vojno-biološke aktivnosti u Ukrajini Imamo UZNEMIRUJUĆE DOKAZE!

Ministarstvo odbrane Rusije ranije je otkrilo da su Sjedinjene Američke Države potrošile više od 200 miliona dolara na rad bioloških laboratorija u Ukrajini, a koje su učestvovale u američkom vojno-biološkom programu i bavile se, između ostalog, uzročnicima kuge i antraksa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter