Izvor: Tanjug
10.01.2023 u 13:06
0

PESKOV IZJAVIO: „Konfiskovanje ruske imovine nezakonito po međunarodnom pravu“

Pokušaji konfiskacije ruske imovine nezakoniti su prema međunarodnom pravu i sve zemlje koje podrže ovu ideju, osetiće od toga posledice, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

– Jasno je da estonske vlasti žele da budu dobri đaci i u ovoj oblasti naprave presedan. Kakve god mere bile preduzete u tom kontekstu, biće apsolutno beznačajne i nezakonite sa stanovišta međunarodnog prava, i, naravno, ostaviće posledice na one zemlje koje se bar nekako priklone toj ideji, rekao je Peskov, prenose mediji-

OBNAVLJANJE REGRUTNIH DOGAĐAJA? Peskov se oglasio povodom novog talasa delimične mobilizacije.

On je ocenio da su SAD i NATO “de fakto“ postali indirektna strana u sukobu u Ukrajini, tako što su preplavili Ukrajinu oružjem, tehnologijom, i obaveštajnim podacima.

On je odbacio kao netačne objave sa društvene mreže Telegram u kojima se navodi da je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev razgovarao u Turskoj sa bivšim specijalnim predstavnikom SAD za pregovore o Ukrajini Kurtom Volkerom i podsekretarom za politička pitanja Viktorijom Nuland.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Mogu samo da ponovim svoju jučerašnu poruku da kanalima na Telegramu ne treba pridavati veliki značaj, zaključio je Peskov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter