Izvor: Tanjug
03.03.2023 u 12:39
0

PESKOV OŠTRO NAGLASIO: „Biće preduzete sve neophodne mere da se takvi napadi spreče u budućnosti“

Teroristički napad u ruskoj Brjanskoj oblasti biće pažljivo istražen i biće preduzete sve neophodne preventivne mere da se takvi incidenti spreče u budućnosti, izjavio je danas Dmitrij Peskov, portparol predsednika Rusije Vladimira Putina.

– Jučerašnji teroristički napad će svakako biti detaljno istražen, a mi ćemo preduzeti neophodne mere da sprečimo takve incidente u budućnosti, rekao je Peskov na brifingu za novinare.

Mihail Podoljak, savetnik šefa kabineta predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog, ponovo je demantovao da je Ukrajina izvršila bilo kakve napade na ruskoj teritoriji.

Dmitrij Peskov se oglasio povodom drame u regionu Brjanska: „Svi detalji će biti utvrđeni, sve će biti analizirano i istraženo, jer moramo sa apsolutnom sigurnošću utvrditi ko je!“

– Eksplozije na kritičnim objektima; neidentifikovani dronovi koji napadaju regione Ruske Federacije; sukobi bandi; napadi na naseljena mesta – sve su to direktne posledice gubitka kontrole unutar Ruske Federacije i posledice rata; Ukrajina nije umešana u unutrašnje sukobe u Ruskoj Federaciji, rekao je Podoljak.

Rusija je juče optužila ukrajinske snage za upad unutar njenih granica koji je Kremlj opisao kao terorizam, a ranije ove nedelje odbacila je Podoljakovo poricanje da je Ukrajina lansirala bespilotne letelice na ciljeve unutar Rusije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter