Izvor: Tanjug
03.03.2023 u 10:04
0

„VAGNER“ OPKOLIO BAHMUT: Prigožin apeluje na Zelenskog da povuče snage (VIDEO)

Osnivač ruske privatne paravojne organizacije „Vagner“, Jevgenij Prigožin, izjavio je danas da su ruske snage praktično opkolile Bahmut i da kijevske snage imaju samo jedan pravac za izlazak iz tog grada u Ukrajini.

DEO UKRAJINSKIH JEDINICA SE EVAKUIŠE IZ BAHMUTA: Stiglo hitno naređenje o napuštanju pozicija

Prigožin je u video-snimku pozvao ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog da povuče snage iz Bahmuta, objavio je Rojters.

Bahmut, grad u Donbasu na istoku Ukrajine, mesecima je žarište borbi, a sam grad je razrušen i u njemu sada živi samo nekoliko hiljada od 70.000 stanovnika koliko je bilo pre rata, objavio je Radio Slobodna Evropa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter