Izvor: Tanjug
03.03.2023 u 09:54
0

ŽESTOK UDARAC NA KOZA NOSTRU: Uhapšena sestra šefa mafije

Specijalne jedinice italijanskih karabinjera uhapsile su danas Rozaliju, sestru nedavno uhapšenog šefa „Koza nostre“ Matea Mesine Denara, pod optužbom za mafijaško udruživanje.

Istragu je koordinisalo tužilaštvo u Palermu, a prema istražiteljima, Rozalija je godinama pomagala bratu da izbegne hapšenje.

Upravo je detaljna beleška o Denarovom zdravstvenom stanju, koju je napisala njegova sestra Rozalija i koju je sakrila u šupljini stolice, dala istražiteljima podatke koji su doveli do hapšenja šefa mafije.

KO JE ODGOVORAN ZA KATASTROFALNU NESREĆU U GRČKOJ? Isplivala jeziva istina

Te beleške je otkrila policija tokom postavljanja prislušnih uređaja u Rozalijinom stanu, objavila je danas ANSA.

Analiza digitalnog zdravstvenog kartona odvela je istražitelje do posete zakazane u klinici „La Madalena“ 16. januara ove godine za pacijenta obolelog od raka što je dovelo do hapšenja Denara.

Denaro je uhapšen u privatnoj bolnici u Palermu, gde se lečio od raka posle 30 godina bekstva.

„UMESTO DA SPASAVAMO ŽIVOTE, MORAMO DA ISKOPAVAMO TELA“: Grčki spasioci gube nadu, male su šanse da ima preživelih u vagonima

On je ranije bio osuđen u odsustvu na oko 20 kazni doživotnog zatvora zbog uloge u nizu ubistava koja je izvela mafija, uključujući bombaške napade 1992. u kojima su poginuli tužioci za borbu protiv mafije Đovani Falkone i Paolo Borselino.

Tužilatvo je navelo da je Denaro sposoban da odsluži kaznu u zatvoru, uprkos svojoj bolesti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter