Izvor: Tanjug
03.03.2023 u 09:47
3

LAVROV IZNEO JASAN STAV: „Zapadne zemlje ne nameravaju da sprovode sporazume koji se odnose na Srbe na KiM“

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov ocenio je danas da je pristup Zapada problemu Srba na Kosovu i Metohiji identičan onome kako se Zapad odnosio prema primeni Minskih sporazuma o Ukrajini.

– To je ista priča, obmana Srba u tome što se tiče Zajednice srpskih opština na Kosovu, obmana Rusije u tome što se tiče Minskih sporazuma, rekao je Lavrov na forumu Raisina dijalog.

LAVROV NA SASTANKU SA ĆIN GANGOM: Značajan razgovor o razvoju bilateralne saradnje

On je rekao da zapadne zemlje nisu ni nameravale da ispune Minske sporazume i ocenio da nisu nameravale da sprovode ni sporazume koji se odnose na Srbe na KiM.

Ranije je bivša nemačka kancelarka Anela Merkel izjavila da je sporazum iz Minska iz 2014. godine bio pokušaj da se Ukrajini pruži vremena da ojača.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “LAVROV IZNEO JASAN STAV: „Zapadne zemlje ne nameravaju da sprovode sporazume koji se odnose na Srbe na KiM“”

  1. Kakva budala moras biti da sklapas sporazume sa agresorom, jos ovde ni jedna strana nema ovlastenja da razgovara uopste o tim temama, ti zapadni tzv.diplomati nemaju mandat OUN, SBUN, oni nemaju cak ni mandat od svojih drzava za ponistavanje neke drzave clanice UN, samo neko glup kao glasac SNS-a, moze povjerovati u ono sto Vucici prica i radi

    15
    1
    Odgovori
  2. Нато Запад мисли,да смо ми Срби дебили,па да поверујемо у њихове лажи и обмане.Ми Срби,добро знамо,да је Нато Запад слуга самог ђавола,паклених проклетника,којима ће Судити ,Сам Бог.

    7
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter