Izvor: Tanjug
03.03.2023 u 09:20
19

PAO KLJUČNI MOST U BAHMUTU: Ruske snage digle u vazduh vitalnu arteriju za snabdevanje ukrajinske vojske

Ruske snage digle su tokom noći u vazduh ključni most koji povezuje opkoljeni grad Bahmut na istoku Ukrajine sa obližnjim selom Hromovo, saopštila je ukrajinska policija.

U policiji u gradu Konstantinivka za Si-En-En su izrazili nadu da će most biti popravljen u narednim danima, jer je reč o vitalnoj arteriji za izvlačenje civila i dopremanje zaliha kao što je municija.

DEO UKRAJINSKIH JEDINICA SE EVAKUIŠE IZ BAHMUTA: Stiglo hitno naređenje o napuštanju pozicija

Most je ujedno i poslednji glavni put snabdevanja od Bahmuta do grada Časiv Jar.

Vojska i dalje može da pristupi Bahmutu kroz polja, saopštila je policija.

BAHMUT U „KOTLU“: Ukrajinska vojska opkoljena sa svih strana (VIDEO)

Bahmut je saobraćajno čvorište i preko njega se vrši snabdevanje ukrajinskih trupa na istoku zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

19 thoughts on “PAO KLJUČNI MOST U BAHMUTU: Ruske snage digle u vazduh vitalnu arteriju za snabdevanje ukrajinske vojske”

    • Zato smo mi pobili vas četnike. Mamu vam vašu nacističku. U ovom ratu se vidi tko su nacisti Ukrajinci su pobili preko 200000 ruskih nacista. Ono što je Hitler htio to sad rade ruski smradovi. A vi ćete i dalje biti primitivni Balkan naravno bez Sandžaka i Vojvodine. Ostati će vam samo Beograd i uža okolica. To je već odavno izrečeno. Država će vam se zvati Beogradski pašaluk. A znaš zašto pašaluk. Pa bili.ste 500godina pod Turcima. Sada mi nije jasno od kud toliko Srba u pašaluku. Turci su vam sve žene razvalili. Poslje njih je došla Crvena Armija. .Oni su dovršili ono što je ostalo
      U stvari vi navodno Srbi ni ne postojite. Sa svima ste se miješali po habitusu ste čisti hibridi.

      0
      14
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter