Izvor: Tanjug
02.03.2023 u 12:29
0

PESKOV OŠTRO PORUČIO: „Preduzećemo sve mere protiv ukrajinskih terorista u Brajnsku“

Kremlj je saopštio da se preduzimaju mere za uništavanje "ukrajinskih terorista" koji su organizovali prekogranični napad i demantovao izveštaje da se za danas planira hitan sastanak ruskog Saveta bezbednosti.

Ukrajinski saboteri drže šest talaca u ruskoj Brjanskoj oblasti, gde ruske snage i pripadnici Federalne službe rade na eliminisanju ukrajinskih ekstremista koji su ušli iz Ukrajine, rekli su medijima neimenovani izvori u odbrambenim strukturama i pres služba FSB-a.

UKRAJINSKI DIVERZANTI PUCALI NA AUTOBUS I UZELI TAOCE: Drama u Brjanskoj oblasti, vozač ubijen

Jedan civil je poginuo, a jedno dete ranjeno, kada su ukrajinski saboteri pucali na vozilo u pokretu u Brajnskoj oblasti, naveo je danas na Telegramu guverner tog regiona uz granicu s Ukrajinom.

Guverner Brjanska tvrdi i da je ukrajinski dron izbacio eksploziv na kuću u selu Sušanji, koja se zapalila.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je danas na konferenciji za novinare da predsednik Vladimir Putin redovno dobija obaveštenja od bezbednosnih agencija i ministra odbrane Sergeja Šojgua o situaciji.

Peskov je demantovao ranije medijske izveštaje da Putin planira da održi hitan sastanak Saveta bezbednosti danas, ali je rekao da će se biti održan u petak kada se redovno sastaje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter